Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Νέα έκδοση v.6.6


1. Βελτίωση Γεφυρών - spitogatos.gr & property.gr 

Πλήρη προσαρμογή σε μία σειρά αλλαγών που έγιναν από τις συγκεκριμένες Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων. Προσθήκη νέων πεδίων, αλλαγή του τρόπου αποστολής της περιοχής του ακινήτου και περαιτέρω βελτίωση των συνδέσεων, ώστε όχι μόνο να συνεχίσετε να προβάλετε τα ακίνητά σας απρόσκοπτα αλλά και με το υψηλότερο δυνατό Score.

2. Νέες Γέφυρες Διασύνδεσης

Η προβολή και διαφήμιση των ακινήτων ενός μεσιτικού γραφείου στο Internet, είναι εδώ και χρόνια μια απαραίτητη διαδικασία, προκειμένου ένα μεσιτικό γραφείο να έρθει σε επαφή με τους υποψήφιους αγοραστές/ενοικιαστές. 
Μετά την εμφάνιση της πανδημίας ιδιαίτερα, παρατηρείται μια σημαντική αύξηση αναζητήσεων για εύρεση ακινήτων από Έλληνες και ξένους ενδιαφερόμενους μέσω Ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων στο internet. Οι Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων αποτελούν την κυριότερη πηγή εύρεσης νέων υποψηφίων πελατών όχι μόνο από την εγχώρια αγορά αλλά και από το εξωτερικό.

Η νέα έκδοση του ProducerCRM v.6.6, περιλαμβάνει:
-Μία νέα Γέφυρα - listglobally.com - για να σας προσφέρει την προβολή των ακινήτων σε πολλαπλά κανάλια στο εξωτερικό. 
Το listglobally.com, είναι ένα μέσο για να προβληθούν τα ακίνητά σας σε πολλαπλές Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων διεθνώς.
-Μία νέα Γέφυρα - Jamesedition.com - για την προβολή των πολυτελών ακινήτων σας 
Το Jamesedition.com, διαφημίζει αποκλειστικά πολυτελή και μοναδικά ακίνητα και έχει υψηλή επισκεψιμότητα και
-Μία νέα Γέφυρα - Spourgiti.gr - για την προβολή όλων των ακινήτων σας χωρίς καμία χρέωση
Το Spourgiti.gr, είναι μία νέα πρόταση. Μία Νέα ελληνική Ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων που έχει δημιουργηθεί από έμπειρους του διαδικτυακού marketing και θα αποτελεί σύντομα ένα ακόμη μέσο προσέλκυσης ενδιαφερομένων στα  διαφημιζόμενα ακίνητά σας

3. Διαχείριση Ηλεκτρονικών Εντολών

Μία ακόμη σημαντική νέα προσθήκη, στη νέα έκδοση του ProducerCRM v.6.6, είναι η προσθήκη κεντρικής λίστας για τις ηλεκτρονικές εντολές. 
Η νέα αυτή λίστα, θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε συγκεντρωτικά όλες τις ηλεκτρονικές εντολές που έχετε αποστείλει -  ανάθεσης και υπόδειξης - καθώς και την κατάστασή τους, αν δηλαδή, ο πελάτης σας, έχει υπογράψει την εντολή που του στείλατε ή βρίσκεται ακόμα σε εκκρεμότητα.

4. Αποτελεσματική διαχείριση Ζητήσεων

Η λίστα των Ζητήσεων στη νέα έκδοση του ProducerCRM v.6.6, περιλαμβάνει νέα χρήσιμα εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση των ζητήσεων των ενδιαφερομένων πελατών και τον καθορισμό των προτεραιοτήτων . Αποκτήστε άποψη με μία ματιά, για πόσες και ποιες ζητήσεις έχετε κάνει υπόδειξη ακινήτων, σε ποιες ζητήσεις έχετε αποστείλει προτάσεις ακινήτων με e-mail, σε ποιες ζητήσεις έχετε αποστείλει προτάσεις ακινήτων με Viber, σε ποιες ζητήσεις έχετε προτείνει ακίνητα κατά την επικοινωνία σας στον ενδιαφερόμενο πελάτη και με ποιες ζητήσεις δεν έχετε ασχοληθεί ακόμη.

Περισσότερα…
Στην νέα έκδοση, έχουμε ενσωματώσει όλες τις δικές σας παρατηρήσεις, προτάσεις και ιδέες που είχαν στόχο, το ProducerCRM να γίνεται όλο και πιο πλήρες και να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες καθημερινές ανάγκες, ενός σύγχρονου Μεσιτικού γραφείου. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για αυτή την σημαντικότατη συνεισφορά σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση. Τηλ: 210- 93 45 586

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία