Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Εξοικονόμηση Χρόνου με το μεσιτικό CRM

Η πραγματικότητα είναι μία και αυτή

Για να μπορέσετε να διαφημίσετε και να προβάλετε τα ακίνητα σας, να εξυπηρετήσετε με τον καλύτερο χρόνο τους πελάτες σας, να συνεργασθείτε με συναδέλφους σας και να ανταποκριθείτε σε όλα τα αιτήματα που απαιτεί η δουλειά σας, χρειάζεσθε απίστευτο χρόνο και κατά συνέπεια χρήμα.

Το e-agents, σας παρέχει όλα τα εργαλεία που σας χρειάζονται για να γλυτώσετε χρόνο και χρήμα και να πετύχετε και σας εξηγούμε εμπράκτως πως αυτό επιτυγχάνεται.

Γέφυρες διασύνδεσης

Συνεργαζόμαστε με τις 16 μεγαλύτερες και τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals), έτσι ώστε τα ακίνητα που καταχωρείτε στο μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM να τα ανεβάζετε σχεδόν με ένα «κλικ» σε όλες αυτές τις ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων.

Δείτε το παράδειγμα:

Χρειάζεσθε 3 λεπτά για να καταχωρίσετε ένα νέο ακίνητο στο μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM. Άρα για 10 ακίνητα χρειάζεσθε 30 λεπτά (10 * 3). Για να καταχωρίσετε τα 10 ακίνητά σας σε κάθε μία από τις 16 συνεργαζόμενες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων, θα χρειαστείτε: 30 λεπτά * 16 ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων = 480 λεπτά / 60 λεπτά = 8 ώρες. Άρα θα γλυτώσετε 7.5 ώρες και θα πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Χρειάζεσθε πολύ περισσότερο χρόνο να ενημερώνετε κάθε τόσο τα ακίνητα που έχετε ανεβάσει για να τα προβάλλετε και για να τα διαφημίσετε. Για παράδειγμα, άλλαξε η τιμή του ακινήτου, αναβλήθηκε από τον ιδιοκτήτη του, το πουλήσατε, το ενοικιάσατε, πουλήθηκε από άλλο μεσιτικό Γραφείο κτλ. Ο χρόνος αυτός δεν είναι εύκολο να μαθηματικοποιηθεί αλλά είναι πολλαπλάσιος των 7.5 ωρών που γλυτώνετε μόνο για το ανέβασμα των ακινήτων σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι από τη στιγμή που ανεβάζετε από το μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM τα ακίνητά σας στις 16 συνεργαζόμενες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων, διαχειρίζεσθε τα «πάντα» μέσα από το μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM και αυτό από μόνο του σας αποταμιεύει απίστευτο χρόνο και σας προσφέρει ευελιξία και αξιοπιστία στα δεδομένα σας. Μία αλλαγή που κάνετε γίνεται παντού.

Διασταύρωση με ακίνητα συναδέλφων σας

Έχετε μια ζήτηση για ένα ακίνητο, από έναν σημαντικό πελάτη σας. Δεν διαθέτετε ένα ή περισσότερα ακίνητα για να του προτείνεται αλλά δεν θέλετε να χάσετε τον πελάτη σας. Θα χρειασθείτε αρκετό χρόνο για να πλοηγηθείτε σε ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων για να αναζητάτε ακίνητα που πρέπει να βρείτε για να καλύψετε το αίτημα του σημαντικού πελάτη σας. Όταν τα εντοπίσετε θα χρειασθείτε και πάλι αρκετό χρόνο να τηλεφωνήσετε σε συναδέλφους για να δείτε αν επιθυμούν να συνεργασθούν.

Με την Πλατφόρμα συνεργασιών (Share platform) που σας παρέχει, το e-agents, καταχωρώντας τη ζήτηση του υποψήφιου πελάτη σας, μπορείτε άμεσα, χωρίς να χάνετε χρόνο, να δείτε τι ακίνητα διαθέτουν οι άλλοι συνάδελφοι σας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του e-agents και να τους αποστέλλετε, άμεσα, «Αιτήσεις για συνεργασία».  

Δείτε οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε τα δεδομένα σας

Είναι γεγονός ότι οι μετακινήσεις σας, απαιτούν πάρα πολύ χρόνο, προκειμένου να βρεθείτε σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο για να ολοκληρώσετε μία διαδικασία. Στις περισσότερες των περιπτώσεων υποστηρικτικές ενέργειες και ενέργειες που έχουν να κάνουν με τη διαφήμιση, διαχείριση, την ενημέρωση των πελατών σας και τη συνεργασία με συναδέλφους σας, μπορούν με τα εργαλεία και τις μεθόδους που σας προσφέρει το e-agents, να γίνουν χωρίς να μετακινηθείτε. Μπορείτε 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο να διεκπεραιώνετε οτιδήποτε θέλετε και από οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό.

Μην χάνετε χρόνο, ανταποκριθείτε άμεσα από οπουδήποτε!!!

Έντυπα marketing

Τα αιτήματα των υποψηφίων πελατών σας χρειάζονται, αρκετό χρόνο, για να διεκπεραιωθούν με συνέπεια και με επαγγελματικό τρόπο. Για παράδειγμα: Ένας υποψήφιος πελάτης, σας ζητά να του αποστείλετε άμεσα κάποιο ή κάποια ακίνητα που έχετε να του προτείνετε βάσει του αιτήματός του με φωτογραφίες και με Περιγραφή.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα ή περισσότερα έντυπα και μετά να του τα αποστείλετε με e-mail. Για να δημιουργήσετε αυτά τα έντυπα θα χρειασθείτε απίστευτο χρόνο και ποτέ δεν είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρετε και πόσο καλά θα τα καταφέρετε. Ο προβλέψιμος χρόνος για κάποιον που γνωρίζει από υπολογιστές είναι περίπου 1 με 2 ώρες.

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τα έτοιμα έντυπα που σας παρέχει το e-agents, θα ολοκληρώσετε το αίτημα του πελάτη σας σε 5 λεπτά, κάνοντας 3 «κλικ».

Άμεση καταγραφή ακινήτων (producerCRM – Mobile)

Η τεχνολογία στα χέρια του Επαγγελματία Μεσίτη

Κάθε φορά που καταγράφετε ένα ακίνητο για να το αναλάβετε για Πώληση ή ενοικίαση, θα επιστρέψετε στο Γραφείο σας και θα πρέπει εσείς ή η Γραμματεία του Γραφείου σας, να το καταχωρήσει στο Μεσιτικό σας Πρόγραμμα. Θα πρέπει να αντιγράψετε τις φωτογραφίες του ακινήτου στον υπολογιστή σας και στη συνέχεια να τις εισάγετε και να τις συνδέσετε με το συγκεκριμένο ακίνητο.

Έχετε το μοναδικό εργαλείο που μπορεί να σας προσφέρει η Τεχνολογία του Real Estate: Το Μεσιτικό σας Πρόγραμμα στο Κινητό σας τηλέφωνο (producerCRM-Mobile).

Άμεση καταγραφή και καταχώρηση των ακινήτων σας, οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε

Το ακίνητο καταχωρείτε άμεσα στο κεντρικό υπολογιστή του Γραφείου, στο Μεσιτικό πρόγραμμα και ενημερώνονται, άμεσα, όλοι οι συνεργάτες του Γραφείου σας για την νέα καταχώρηση. Το σύστημα αυτόματης διαταύρωσης με ζητήσεις υποψηφίων πελατών και το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης με e-mail & SMS για τους υποψήφιους πελάτες και τους συνεργάτες σας ενεργοποιούνται.

Άμεση καταγραφή και καταχώρηση των υποδείξεων των ακινήτων σας, σε υποψήφιους πελάτες

Η υπόδειξη του ακίνητου ή των ακινήτων σε υποψήφιο πελάτη, καταχωρείτε άμεσα στο κεντρικό υπολογιστή του Γραφείου σας.

Στιγμιαία επικοινωνία με τους Πελάτες σας

Όλο το πελατολόγιο σας, στα χέρια σας.
Δείτε με μία ματιά τις ζητήσεις των ενδιαφερομένων πελατών σας και τι ακίνητα μπορείτε να τους προτείνετε. Επικοινωνήστε μαζί τους, με e-mail & SMS.


Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία