Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Βελτιώστε τις Υπηρεσίες σας

Κάνοντας τα ίδια πράγματα παίρνουμε τα ίδια αποτελέσματα.
Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι υποψήφιοι πελάτες απαιτούν περισσότερη πληροφόρηση, συνεχή ενημέρωση, περισσότερες προτάσεις, καλύτερες τιμές και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση.
Αυτοί χρειάζονται επαγγελματική αντιμετώπιση και εσείς χρειάζεσθε εργαλεία που σας βοηθούν να ανταποκριθείτε με αμεσότητα και συνέπεια.

Αυτόματη ενημέρωση με e-mail & SMS

Ενεργοποιείστε τους μηχανισμούς αυτόματης ενημέρωσης που σας παρέχουμε για τους υποψηφίους πελάτες σας, για τους Ιδιοκτήτες των ακινήτων και για τους συνεργάτες του Μεσιτικού σας Γραφείου.

Καταγράψτε τη ζήτηση του υποψήφιου πελάτης σας

Κάθε φορά που καταχωρείτε ένα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις απαιτήσεις του, το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης θα αποστέλλει συνεχώς ένα ειδικό newsletter του ακινήτου σας στον υποψήφιο πελάτη σας με e-mail ή εναλλακτικά ένα SMS με την αγγελία του νέου ακινήτου σας.

Καταγράψτε μία υπόδειξη ενός ακινήτου που κάνατε σε έναν Υποψήφιο πελάτη

Κάθε φορά που καταχωρείτε μία υπόδειξη ενός ακινήτου, το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης θα αποστείλει με e-mail ένα ενημερωτικό newsletter στον ιδιοκτήτη του ακινήτου για να τον ενημερώσει για την δράση σας ή εναλλακτικά ένα ενημερωτικό SMS.

Αυτόματη ενημέρωση συνεργατών

>Καταχωρείστε ένα Νέο ακίνητο

Κάθε φορά που αποθηκεύετε ένα νέο ακίνητο που ανέλαβε το Γραφείο σας, το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης θα αποστείλει με e-mail ένα ενημερωτικό newsletter σε κάθε συνεργάτη του Γραφείου σας ο οποίος διαθέτει μία ζήτηση ενός υποψήφιου πελάτη και μπορεί να του προτείνει το Νέο ακίνητο που καταχωρήθηκε στη Βάση των δεδομένων σας ή εναλλακτικά ένα ενημερωτικό SMS για το νέο ακίνητο που ταιριάζει στη νέα ζήτηση του πελάτη.

>Καταχωρείστε μία Νέα Ζήτηση

Κάθε φορά που αποθηκεύετε μία Νέα Ζήτηση ενός υποψήφιου πελάτη, το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης θα αποστείλει με e-mail ένα ενημερωτικό newsletter σε κάθε συνεργάτη του Γραφείου σας, ο οποίος διαθέτει ένα ακίνητο το οποίο ταιριάζει με τις απαιτήσεις του νέου υποψήφιου πελάτη ή εναλλακτικά ένα ενημερωτικό SMS για νέα ζήτηση του πελάτη που ταιριάζει με το νέο ακίνητο που καταχωρήθηκε.

Άμεση αποστολή Εντύπων σε ενδιαφερομένους

Η ενημέρωση των πελατών είναι μία διαδικασία που απαιτεί το κατάλληλο έντυπο και την αποστολή του τον κατάλληλο χρόνο. Επι πλέον είναι απαραίτητο να γνωρίζετε ανα πάσα στιγμή τι έχετε στείλει σε κάθε έναν με τους οποίους συναλλάζεσθε.

Ενημερωτικά έντυπα για Υποψήφιους πελάτες

Οποιοδήποτε και αν είναι το αίτημα των υποψηφίων πελατών σας, μπορείτε άμεσα χρησιμοποιώντας το κατάλληλο έντυπο να τον ενημερώσετε π.χ

για ένα νέο ακίνητο, αποστέλλοντάς του μία επαγγελματική Μπροσιούρα του ακινήτου που τον ενδιαφέρει, να του αποστείλετε, εκ των προτέρων, την Εντολή υπόδειξης ενός ακινήτου κ.α

Ενημερωτικά έντυπα για Ιδιοκτήτες ακινήτων

Οποιοδήποτε και αν είναι το αίτημα του ιδιοκτήτη ενός ακινήτου, μπορείτε άμεσα χρησιμοποιώντας το κατάλληλο έντυπο να τον ενημερώσετε π.χ

Την υπόδειξη του ακινήτου του που κάνατε σε έναν ή περισσότερους υποψήφιους πελάτες, την αποστολή της Εντολής ανάθεσης προκειμένου να την υπογράψει κ.α

Ενημερωτικά έντυπα για τους Συνεργάτες του Γραφείου σας

Οπουδήποτε κιαν βρίσκονται οι Συνεργάτες σας, μπορείτε να τους αποστέλλετε ενημερωτικά έντυπα για την ενημέρωσή τους ή για να ενημερώσουν τους υποψήφιους πελάτες τους και τους Ιδιοκτήτες των ακινήτων που έχουν αναλάβει.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία