Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Αποτελεσματική προβολή των Ακινήτων σας

Είναι γεγονός, ότι χωρίς προβολή και διαφήμιση των ακινήτων σας, δεν μπορείτε να κάνετε το τηλέφωνό σας να κτυπάει από υποψήφιους ενδιαφερόμενους (Αγοραστές και Ενοικιαστές).

Το e-agents, σας παρέχει όλα τα εργαλεία και τους τρόπους που σας χρειάζονται για να αποκτήσετε μία έντονη προβολή και διαφήμιση των ακινήτων σας αλλά και να ενδυναμώσετε την Εταιρική σας υπόσταση (Brand awareness).

Γέφυρες διασύνδεσης

Συνεργαζόμαστε με τις 16 μεγαλύτερες και τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals) οι οποίες διαθέτουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για να ανεβάζετε χωρίς να διπλο καταχωρείτε, άμεσα, τα ακίνητά σας από το Μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM. Συνεχίζουμε να σας παρέχουμε όλο και περισσότερες «Γέφυρες Διασύνδεσης» χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος.

e-mail marketing

Σας παρέχουμε ένα μοναδικό επικοινωνιακό εργαλείο, τον Campaigner, για να μπορείτε άμεσα χωρίς κανένα κόστος να κάνετε μαζικές αποστολές ενός ή περισσότερων ακινήτων σας σε υποψήφιους πελάτες επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε: e-mail, Fax, SMS

Διαφημιστικό Υλικό

Για να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και να τους ενημερώνετε για τα ακίνητά σας ή για οτιδήποτε άλλο επιθυμούν, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα Έντυπα για το marketing των ακινήτων σας, των υπηρεσιών σας και την ενημέρωση των υποψηφίων πελατών και Ιδιοκτητών. Σας δημιουργούμε, οποιοδήποτε έντυπο, χρειάζεσθε Δωρεάν.

Στοχευμένη ενημέρωση ενδιαφερομένων πελατών

Από την καρτέλα του ακινήτου σας, η άμεση διασταύρωση με ζητήσεις υποψηφίων, σας παρουσιάζει όλους τους πιθανούς ενδιαφερομένους για το συγκεκριμένο ακίνητο. Δημιουργείστε, άμεσα, μία Λίστα με τους ενδιαφερομένους και με 2 «κλικ» ενημερώστε τους για το Νέο ακίνητο που διαθέτετε.

Αυτόματη ενημέρωση με e-mail & SMS

Ενεργοποιήστε τους μηχανισμούς αυτόματης ενημέρωσης που σας παρέχουμε για τους υποψηφίους πελάτες σας, για να ενημερώνονται αυτόματα κάθε φορά που καταχωρείται ένα ακίνητο και ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτησής του.

Συνεργασία με συναδέλφους σας

Τα ακίνητα που ανεβάζετε στις ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals) γίνονται άμεσα διαθέσιμα για συνεργασία με άλλα Μεσιτικά Γραφεία που χρησιμοποιούν την τεχνολογία e-agents. Με άλλα λόγια προτείνονται-διαφημίζονται και στους συναδέλφους σας.

Ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων

Η πολυετής εμπειρία μας με τις τεχνολογίες του real Estate, η συνεχής και ενδελεχής έρευνά μας στο εξωτερικό και η δημιουργία περισσότερων απο 230 Ιστοσελίδων, σας εξασφαλίζει τη  δημιουργία της πιο απαιτητικής Ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων (Real Estate Website). Σας παρέχουμε 3 διαφορετικούς τύπους Ιστοσελίδων, που ο καθένας περιλαμβάνει όλα ή λιγότερα από τα παρακάτω χαρακτηριστικά και δυνατότητες που μπορούν να ενσωματώνουν. Εργαζόμαστε βήμα-Βήμα μαζί σας, για να πετύχουμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για εσάς και να σας εξασφαλίσουμε μία μοναδική παρουσία στο Διαδίκτυο.


Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία