Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Ενημέρωση υποψηφίων αγοραστών

Για τη συνεχή ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών σας παρέχονται: Τυποποιημένες επιστολές, e-mail & SMS alerts, προσωποποιημένο marketing,συγκριτικοί πίνακες χαρακτηριστικών ακινήτων…..

-Μην αφήνετε οποιαδήποτε ζήτηση ενός υποψήφιου πελάτη … στην τύχη της.

Αν δεν έχετε να προτείνετε κάποιο ή κάποια συγκεκριμένα ακίνητα, ενεργοποιήστε τους μηχανισμούς αυτόματης ενημέρωσης (alerts) για τον συγκεκριμένο υποψήφιο, με e-mail ή/και SMS, κάθε φορά που καταχωρείται ένα νέο ακίνητο και ταιριάζει με τα κριτήρια της ζήτησης του, προκειμένου να τον ενημερώνετε πρώτοι και άμεσα, έτσι ώστε, να διατηρείται την επαφή μαζί του. Ο υποψήφιος πελάτης … δεν θα αποφασίσει …άμεσα!!!

Παρέχονται τυποποιημένες επιστολές (templates), για την αυτόματη ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών με e-mail , τις οποίες μπορείτε εύκολα να επεξεργασθείτε στο Microsoft Word και να τις μετατρέψετε.

Παρέχονται, επίσης,  τυποποιημένα μηνύματα ενημέρωσης (message templates) για Νέα ακίνητα για την αυτόματη ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών με SMS τα οποία μπορείτε να επεξεργασθείτε και να τα αλλάξετε.

-Αν έχετε να προτείνετε κάποιο ή κάποια συγκεκριμένα ακίνητα που ταιριάζουν με τα κριτήρια της ζήτησης του υποψήφιου πελάτη… κάντε το άμεσα … ακόμη και όταν συνομιλείτε μαζί του.

Τα εργαλεία αυτόματης διασταύρωσης των κριτηρίων της ζήτησης του, θα σας παρουσιάσουν άμεσα όλα και όσα ακίνητα διαθέτεται με την απαραίτητη σχετικότητα που έχουν με τα κριτήρια της ζήτησης, και  τα οποία πράγματι ικανοποιούν τις απαιτήσεις του.

Παρέχονται έτοιμες τυποποιημένες επιστολές (templates) για άμεση αποστολή  των ακινήτων σας στον υποψήφιο αγοραστή με e-mail ή/και με e-fax με σκοπό την ενημέρωση του και την εκδήλωση της επιθυμίας του να τα δει από κοντά.

Εναλλακτικά μπορείτε να αποστείλετε τυποποιημένους συγκριτικούς πίνακες χαρακτηριστικών ακινήτων (templates) για να δώσετε τη δυνατότητα στον υποψήφιο πελάτη σας  να συγκρίνει εύκολα τις διαφορές στην τιμή του ακινήτου, στο εμβαδόν του ακινήτου καθώς και στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία