Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Ενημέρωση ιδιοκτητών ακινήτων

Για την αυτόματη περιοδική ενημέρωση των ιδιοκτητών ακινήτων, σας παρέχονται: Τυποποιημένες επιστολές για άμεση αποστολή με e-mail ,

e-Fax & SMS, προσωποποιημένο marketing, Ολοκληρωμένο Πλάνο υπηρεσιών.

Επιλέξτε την κατάλληλη επιστολή ανάλογα με το προφίλ του ιδιοκτήτη και ανάλογα με το είδος του ακινήτου που έχετε αναλάβει.

Κάντε αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι.

Αποδείξτε την συνέπεια σας, δηλώνοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα το σύνολο της δραστηριότητας σας από την ανάθεση του ακινήτου από τον ιδιοκτήτη μέχρι σήμερα. Ενεργοποιήστε την αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης ιδιοκτητών και επιλέξτε μία από τις  τυποποιημένες επιστολές (templates) που σας παρέχονται και αποστείλετε την, προσωποποιημένα.

Ο κάθε ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται και θέλει να μάθει, αν ασχολείστε πραγματικά με το ακίνητο του. Θέλει να ξέρει, αν το έχετε καταχωρήσει σε αγγελίες του έντυπου τύπου, σε αγγελίες ιστοσελίδων αγγελιών ακινήτων, αν υπάρχουν ζητήσεις υποψηφίων αγοραστών, αν έχουν γίνει και πόσες υποδείξεις για το ακίνητό του. Ενημερώστε τον άμεσα!!!

Επιβεβαιώστε με αυτό τον τρόπο τον επαγγελματισμό σας και ότι αξίζατε της εμπιστοσύνης του. Μην ξεχνάτε ότι η σωστή μεταχείριση των πελατών μετατρέπεται σε συστάσεις. Πιστέψτε στη δύναμη των συστάσεων μέσω ευχαριστημένων πελατών και κτίστε μία μακροπρόθεσμη σχέση με όσους έρχεσθε σε επαφή ανεξάρτητα από το κάθε φορά αποτέλεσμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενημερωθείτε και να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που σας παρέχονται. Τα υπόλοιπα θα γίνουν……………….

Αποδείξτε την αξιοπιστία σας μετουσιώνοντας στην πράξη όσα είχατε υποσχεθεί  ότι θα κάνετε προκειμένου να πείσετε κατά την ανάθεση του ακινήτου.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία