Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Virtual Tour

Οι υποδείξεις ακινήτων απαιτούν χρόνο και συγχρονισμό της διαθεσιμότητας του ιδιοκτήτη, του ενδιαφερομένου και της δικής σας προσωπικά.

Καλύτερα είναι να προσφέρουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη άποψη στον ενδιαφερόμενο αγοραστή για τα ακίνητα που διαθέτουμε για να του υποδείξουμε, πριν την πρόταση μας για την πρώτη υπόδειξη σε ένα από αυτά.

Η επαγγελματική επίδειξη και προβολή ακινήτων μέσα από πραγματικά καλές (επαγγελματικές ) φωτογραφίες με τη σωστή σειρά, είναι ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσετε, αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν μία πλήρη άποψη για το ακίνητο και τους περιβάλλοντες  χώρους.
Η δυνατότητα,  virtual tour, δημιουργεί ένα πανόραμα για καθένα  ακίνητο σας, προσφέροντας μία «εικονική περιήγηση», όπως ένα βίντεο, δίνοντας την ευκαιρία σε κάποιον πραγματικά να το περιηγηθεί και να αποφασίσει ότι πραγματικά είναι του ενδιαφέροντός του και αξίζει να το επισκεφτεί.

Ιδανικό για πολυτελή ακίνητα και για ακίνητα που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από το γραφείο σας ( π.χ σε ένα νησί). Ιδανικό εργαλείο για παρουσίαση ακινήτων σε VIP υποψήφιους αγοραστές.
Η όλη διαδικασία, επιτυγχάνεται με έναν αυτοματοποιημένο τρόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι, να έχετε «καλές» φωτογραφίες που καλύπτουν περιμετρικά το ακίνητο και γενικά όλους τους χώρους του.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία