Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Direct marketing

Ο πιο άμεσος, ανέξοδος και αποτελεσματικός τρόπος για να ενημερώσετε και να προωθήσετε τόσο τα ακίνητα σας όσο και τις υπηρεσίες που προσφέρετε (Brand awareness) είναι Directing marketing μέσω e-mail.

Τα πράγματα είναι απλά!!!

-Αποφασίστε με ποιους θέλετε να επικοινωνήσετε, τι θέλετε να τους πείτε,  τι θέλω να πετύχετε και με ποιον τρόπο θα το κάνετε.

-Επιλέξτε το κατάλληλο ενημερωτικό υλικό από τα πολλά υποδείγματα (templates) που σας προσφέρει το e-agents.

-Χρησιμοποιήστε τον Campaigner που σας προσφέρει το e-agents, ένα απλό και εύχρηστο επικοινωνιακό εργαλείο marketing, που σας οδηγεί με τέσσερα απλά βήματα να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε αποστολή επικοινωνιακού υλικού σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες.

-Eπιλέξτε τον τρόπο της επικοινωνίας (email, e-fax , SMS ή/και Επιστολή,) και τρέξτε την...

Κάθε ενέργεια marketing έχει αποτελέσματα....είτε θετικά είτε αρνητικά...
Μετρήστε δυνάμεις... εντοπίστε λάθη....βελτιωθείτε...
Φροντίστε να αξιολογείτε κάθε ενέργεια.

Για παράδειγμα:

Έχετε αναλάβει προς πώληση τρία οικόπεδα τα οποία θεωρείτε ότι ικανοποιούν τις ανάγκες κατασκευαστών (developers). Άρα, χρειαζόμαστε τη λίστα των κατασκευαστών και τη λίστα των τριών Οικοπέδων που θέλουμε να τους επικοινωνήσουμε.

-Δημιουργήστε τις Λίστες. Τη λίστα των κατασκευαστών και τη λίστα με τα συγκεκριμένα οικόπεδα χρησιμοποιώντας τα αντίστοιχα κριτήρια.

-Επιλέξτε σωστά το υλικό. Επιλέξτε μία από τις πολλές  και διαφορετικές επαγγελματικές μπροσούρες (Brochures)  για πολλαπλά ακίνητα που σας προσφέρει το e-agents και είναι έτοιμες στη διάθεσή σας για αποστολή με σκοπό τη προώθηση και γνωστοποίηση των ακινήτων σας.

-Χρησιμοποιήστε τον Campaigner που σας προσφέρει το e-agents, για να ολοκληρώσετε την αποστολή του ενημερωτικού σας υλικού.
Με αυτά τα απλά βήματα θα καταφέρετε να λανσάρετε τα ακίνητά σας:

Στοχευμένα ( σε συγκεκριμένη λίστα παραληπτών),
Άμεσα (εργαλεία, ενημέρωση και εκπαίδευση.. είναι ότι χρειάζεσθε)
Ευέλικτα (3 απλά βήματα για να το πετύχετε)
Προσωποποιημένα (αυτόματη μετατροπή του ονόματος των παραληπτών σε «Κλητική»)
Επαγγελματικά (…οι επαγγελματικές μπροσούρες (Brochures) κάνουν τη διαφορά)
Οικονομικά (..σκεφτείτε το κόστος των αγγελιών σε έντυπα)
Μετρήσιμα ( ..η διεθνής εμπειρία λέει ότι το 3-5% των παραληπτών ανταποκρίνεται)

Περισσότερα εργαλεία καταγραφής  των ανταποκρίσεων θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε και να αξιολογήσετε κάθε τέτοια ενέργεια marketing για να συνεχίσετε αποτελεσματικά το Follow-up των ενεργειών σας στους ενδιαφερομένους υποψήφιους αγοραστές που θα έχουν προκύψει.

Μην ξεχνάτε ότι , τo Direct marketing,  είναι ένας άμεσος τρόπος για να λανσάρετε τα ακίνητα σας σε ενδιαφερόμενους και μη πελάτες. Αλλά μην ξεχνάτε ότι ενδιαφερόμενοι πελάτες δεν είναι μόνο οι Ιδιώτες αλλά και οι Εταιρίες (Εταιρικοί πελάτες) που ενδιαφέρονται για Επαγγελματικά ακίνητα και Οικόπεδα

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία