Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Campaigner … Το επικοινωνιακό σας εργαλείο

Ο Campaigner, που σας προσφέρει το e-agents (μέσω του μεσιτικού προγράμματος ProducerCRM), ένα απλό και εύχρηστο επικοινωνιακό εργαλείο marketing για το Real estate

που σας οδηγεί με τέσσερα απλά βήματα να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε αποστολή επικοινωνιακού υλικού σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες.

Για να αποστείλετε e-mail πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα (e-mailer) π.χ  το Microsoft Outlook. Για να αποστείλετε fax πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα π.χ  το WinFax. Για να αποστείλετε μαζικά SMS πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα ή να χρησιμοποιήσετε κάποια ειδική υπηρεσία διαδικτύου.

Ο Campaigner,  είναι το επικοινωνιακό εργαλείο marketing που περιλαμβάνει  και συνδυάζει όλα τα παραπάνω προγράμματα. Έχετε ένα …. για όλα!!!

 Έχει δημιουργηθεί για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε την δουλειά σας, να επικοινωνήσετε οποιοδήποτε διαφημιστικό ή άλλο υλικό (Real estate marketing material) αποφασίσετε σε έναν ή περισσότερους παραλήπτες.

Περιλαμβάνει όλο το διαφημιστικό υλικό – templates – που σας χρειάζεται για οτιδήποτε θελήσετε ή σκεφτείτε να κάνετε.

Το διαφημιστικό ή άλλο υλικό (Real estate marketing material) που περιέχει,  

αποτελείται από:  

Επιστολές για υποψήφιους πελάτες, για Ιδιοκτήτες ακινήτων, για συνεργάτες του Γραφείου σας, για συνεργαζόμενα μεσιτικά Γραφεία και γενικές επιστολές για οποιαδήποτε χρήση (Microsoft Word & HTML)
Μπροσούρες για το λανσάρισμα ενός ή περισσότερων ακινήτων (Microsoft Word & HTML)
Μεσιτικές Εντολές που συμπληρώνονται αυτόματα ( Microsoft Word merge)
Newsletter για περιοδική ενημέρωση των υπηρεσιών σας,  των νέων ή πολυτελών ακινήτων σας (HTML)
Ευχητήριες Κάρτες για τις Δημόσιες σχέσεις σας – Ευχητήριες εορταστικές επιστολές, ευχητήριες επιστολές γενεθλίων, ευχητήριες e-cards  Χριστουγέννων, Πάσχα, προσκλήσεις σε Ημερίδες (events) κ.α.

Σημαντικό!!! Μπορείτε να μετατρέπετε τα υπάρχοντα υποδείγματα (templates) και να δημιουργείτε όσα επιπλέον θέλετε και σας χρειάζονται τώρα ή σε οποιαδήποτε μελλοντική στιγμή

και καλύπτει τις ανάγκες σας :


 Για την προώθηση των ακινήτων σας

 Tη συνεχή ενημέρωση των υποψηφίων αγοραστών

 Tην αυτόματη περιοδική ενημέρωση των ιδιοκτητών ακινήτων

 Tην ενημέρωση/υπενθύμιση των συνεργατών σας

 Tο Direct marketing (Αποστολή μαζικών e-mails, e-fax  ή/και SMS)

 Tην ανάπτυξη συνεργασιών  με άλλα Μεσιτικά Γραφεία

 Tην ανάπτυξη συνεργασιών  με Κατασκευαστές, επαγγελματίες του Real estate (Συμβολαιογράφους, Δικηγόρους ακινήτων κ.α) και Τράπεζες που εκδίδουν στεγαστικά δάνεια

 Tις δημόσιες σχέσεις σας

 Tη προώθηση ακινήτων σας σε VIP αγοραστές

 Tη παρουσίαση των ακινήτων σας με Virtual Tour

 Eυέλικτα εργαλεία για να δημιουργείτε «λίστες παραληπτών»  με δικά σας κριτήρια κ.α

Τρόποι αποστολής/επικοινωνίας

Αποφασίστε εσείς , αν επιθυμείτε να αποστείλετε με  e-mail, SMS ή e-Fax, για να πετύχετε όλα τα παραπάνω.

Απλά εσείς … κάθε φορά επιλέξτε, τον τρόπο αποστολής  (e-mail , fax ή SMS) …. οι διαδικασίες είναι αυτοματοποιημένες …. χρειάζεται απλά να ενημερωθείτε και να μάθετε το πώς!!!

Ο ανέξοδος τρόπος αποστολής είναι το e-mail. Για την αποστολή SMS και e-fax, το e-agents.gr συνεργάζεται με τις εταιρείες (παροχείς)  bulksms.gr  και viva.gr αντίστοιχα. Το κόστος προαγοράς SMS και μονάδων για e-Fax είναι πολύ χαμηλό.

Εσείς απλά χρειάζεσθε 3 πράγματα: Βάσεις δεδομένων – Υποδείγματα (templates) διαφημιστικού υλικού marketing  - Οδηγό εκτέλεσης Καμπάνιας (Campaigner). Σας παρέχονται τα πάντα.. αποφασίστε το …. Ξεκινήστε!!!
Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία