Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Συνεργασίες με επαγγελματίες του Real estate

Σας γνωρίζουν, οι υπόλοιποι επαγγελματίες που σχετίζονται με το επάγγελμά σας και σας συμπληρώνουν με την προμήθεια ακινήτων τους μέχρι την εξειδικευμένη γνώση τους, για την πώληση/ενοικίαση ακινήτων?

Αν αρχίσατε να δραστηριοποιηθείτε τώρα στην περιοχή μπορείτε να τους γνωστοποιήσετε τις παρεχόμενες μεσιτικές υπηρεσίες σας και να τους εκδηλώσετε ο ενδιαφέρον σας για συνεργασία

Κάντε το!!! Αφού λειτουργείτε συμπληρωματικά σε μια αγορά που όλοι είστε σημαντικοί και απαραίτητοι.

Πως… πολύ απλό!!!

Οι επιστολές (υποδείγματα) για την ανάπτυξη συνεργασιών  με Κατασκευαστές και επαγγελματίες του Real estate (Συμβολαιογράφους, Δικηγόρους ακινήτων κ.α), με Τράπεζες που εκδίδουν στεγαστικά δάνεια,  είναι στη διάθεσή σας. Αν έχετε τις λίστες τους, ξεκινήστε τον Campaigner, επιλέξτε το κατάλληλο υπόδειγμα επιστολής, επιλέξτε τον τρόπο αποστολής και πατήστε την… «αποστολή».

Πρέπει να το κάνετε προσωποποιημένα!!! Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα της αυτόματης δημιουργίας προσωποποιημένων επιστολών ( Αγαπητέ Κε Νίκα Απόστολε…)

Η ανάπτυξη συνεργασιών χρειάζεται απαραίτητα τη «συνάντηση». Πρέπει να συναντηθείτε  … για να συνεργασθείτε. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία Follow-up που σας παρέχει το e-agents, αμέσως μετά την αποστολή της ενημερωτικής σας επιστολής,  για να δημιουργηθούν αυτόματα  ενέργειες για τηλεφωνική κλήση σε όλους τους παραλήπτες της καμπάνιας σας!!

Επικοινωνήστε … συναντηθείτε … σημειώστε το επόμενο βήμα (κίνηση) που πρέπει να κάνετε.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία