Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Προφίλ

H Fortunet Hellas, ιδρύθηκε από μια Ομάδα Στελεχών Πληροφορικής, με εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία στην Οργάνωση και Ανάπτυξη των Πωλήσεων ( Sales Automation ), το Marketing Automation και την εξυπηρέτηση/υποστήριξη των πελατών ( Customer Service/Support ) . Η Εταιρεία έχει δημιουργήσει και προσφέρει στην αγορά διαδικτυακές επιχειρηματικές λύσεις ( Web Business Solutions ) που καλύπτουν τις ανάγκες των επιχειρήσεων για Οργάνωση και ανάπτυξη των Πωλήσεων τους ( Customer Relationship Management Solutions ). Παρέχει εξειδικευμένη γνώση στην υλοποίηση των επιχειρηματικών της λύσεων, έτσι ώστε, να επιτυγχάνεται βελτιστοποίηση στην εκτέλεση των επιχειρηματικών διαδικασιών, με όφελος, την επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων και την αύξηση της αποτελεσματικότητάς τους.
Απευθύνεται σε όλες τις Μεσαίες και Μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις και προσφέρει: το Ελληνικό Διαδικτυακό CRM ( WebCRM ), neonCRM, με πλήρη υποσυστήματα για τη διαχείριση και αύξηση των πωλήσεων, τη διαχείριση και αυτοματοποίηση του marketing καθώς και την διαχείριση του προγραμματισμού και την παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας της εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελάτών.
Απευθύνεται, επίσης, σε Μεσιτικά Γραφεία, Εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, Εταιρείες πώλησης επιχειρήσεων και σε Μεσίτες και προσφέρει: τις τεχνολογίες e-agents, ένα σύνολο προγραμμάτων, εργαλείων και υπηρεσιών που περιλαμβάνουν: Προβολή και Διαφήμιση των ακινήτων στις πιο γνωστές Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων ( Portals ακινήτων) με ένα «κλικ», Μοναδικό Μεσιτικό πρόγραμμα, για την οργάνωση και διαχείριση ακινήτων και πελατών Σύγχρονη Εταιρική Ιστοσελίδα ακινήτων του Γραφείου σας, Εργαλεία marketing, για το marketing των ακινήτων σας, την ενημέρωση των πελατών σας (Αγοραστές / Ιδιοκτήτες) και τις Δημόσιες σχέσεις σας, Εργαλεία ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ μεσιτών Εκπαίδευση, Υποστήριξη και συνεχή βελτίωση Έχουν δημιουργηθεί και προσφέρονται 3 διαφορετικά πακέτα (Standard, Professional, Premium).

Επισκεφθείτε την Εταιρική μας Ιστοσελίδα: www.fortunethellas.gr

Η Φιλοσοφία μας

Δεν σας πουλάμε ένα "τυποποιημένο" Software, προσφέροντάς σας ένα Συμβόλαιο υποστήριξης που περιλαμβάνει τυπικές υπηρεσίες και 1 -2 ώρες εκπαίδευση .. και τελειώσαμε.
Δεν κάνουμε αυτό!
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες Επαγγελματικές εφαρμογές που καλύπτουν πλήρως τις ιδιαίτερες ανάγκες σας σε συνδυασμό με  Μοναδική υποστήριξη πέραν του συνηθισμένου ωραρίου και συνεχή εκπαίδευση χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Οι εφαρμογές μας, έχουν δημιουργηθεί για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απο οπουδήποτε (anytime/anywhere) και να μπορείτε να τις χρησιμοποιείτε απο οποιαδήποτε συσκευή (DeskTop. Tablet, Smart Phone).
Η εξειδίσκευση μας στις Τεχνολογίες του Real Estate, καλύπτουν όλες τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και όχι μόνο την προμήθεια ενός Μεσιτικού προγράμματος.
Το Mεσιτικό σύστημα e-agents, σας προσφέρει το σύνολο των εφαρμογών, εργαλείων αλλά και των αναγκαίων υπηρεσιών για να λειτουργείτε αποτελεσματικά, αδιάλλειπτα και έχοντας στη διάθεσή σας την απαραίτητη υποστήριξη και τις υπηρεσίες που χρειάζεσθε για να κάνετε απροβλημάτιστα τη δουλειά σας.
Η επένδυση σας, είναι ασφαλής και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα εμπόδιο μελλοντικά αφού μπορούμε απο τώρα και σας παρέχουμε οτιδήποτε και αν χρειασθείτε:

Unique Real estate Websites, Real Estate Portals, Ειδική Εφαρμογή για Property management, Μεσιτικό πρόγραμμα σε Smart Phones, Ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων στο facebook κ.α
Μοναδικές Υπηρεσίες για την πλήρη καλύψη όλων των αναγκών σας:
Κατοχύρωση Domain Name, Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας (Hosting), δημιουργία και Διαχείριση των e-mail accounts σας, Εμφάνιση στα πρώτα αποτελέσματα της Μηχανής αναζήτησης Google (SEO).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε και να συζητήσουμε οτιδήποτε σας απασχολεί και θέλετε να κάνετε.
Τηλέφωνο: 210-9345586

Με μία Ματιά

Τι είναι το e-agents
Γιατί να χρησιμοποιήσετε το e-agents
Μοναδικά χαρακτηριστικά
Μοναδική υποστήριξη