Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Εκπαίδευση/Υποστήριξη

Το e-agents σας εγγυάται την συνεχή δωρεάν τηλεφωνική εκπαίδευση και υποστήριξη

Σκοπός μας είναι κάθε πελάτης μας να χρησιμοποιήσει πραγματικά όλα τα παρεχόμενα εργαλεία για να αναπτύξει το επάγγελμα του και τα εισοδήματα του. Τότε πιστεύουμε ότι θα έχουμε και εμείς πετύχει.

Επιθυμία μας είναι κάθε πελάτης μας να ενημερωθεί για το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αποτελεσματικά και να χρησιμοποιήσει εργαλεία που δεν χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα για να προσελκύσει υποψήφιους και από το διαδίκτυο.

Αναβαθμίσεις (Updates)

Το e-agents σας εγγυάται την συνεχή αναβάθμιση του μεσιτικού συστήματος, με νέα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, τη συνέχιση και επέκταση των συνεργασιών με περισσότερες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων ( Real Estate Portals), τη δημιουργία εργαλείων συνεργασίας μεταξύ μεσιτών, τη συνεχή έρευνα για να ενσωματώνει νέες τεχνολογίες στα προγράμματα, τις ιστοσελίδες και στις υπηρεσίες του. *** τουλάχιστον 2 αναβαθμίσεις/ έτος

Ασφάλεια δεδομένων

Οι Εταιρείες που φιλοξενούν Εταιρικούς Υπολογιστές (Server) (π.χ Forthnet, Otenet, HOL κ.α) έχουν πολύ πιο ασφαλείς μεθόδους, διαδικασίες, προγράμματα και συστήματα για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους από τις δυνατότητες που σας παρέχει η ασφάλεια ενός «Router» που έχετε στο Γραφείο ή στο σπίτι σας. Επιπλέον, τα προγράμματα μας ενσωματώνουν διαδικασίες κρυπτογράφησης δεδομένων (encryption). Παρέχουμε, επίσης, πολλαπλά συστήματα back-up, συστήματα προστασίας από ιούς (advanced virus scanners).

Εγκατάσταση προγράμματος


Η εγκατάσταση του Μεσιτικού προγράμματος, producerCRM, στήν έκδοση Premium γίνεται στο Μεσιτικό σας γραφείο. Επίσης, κατά τη διαδικασία του ανεβάσματος (upload) των ακινήτων στην ιστοσελίδα σας και στα συνεργαζόμενα Portals αγγελιών ακινήτων, σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε τα «πεδία πληροφόρησης» που εσείς επιθυμείται!!!

Εγχειρίδιο χρήσης (Manual)

Παρέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσης (σε ηλεκτρονική μορφή), Εγχειρίδιο χρήσης του μεσιτικού προγράμματος (σε ηλεκτρονική μορφή) με βήμα-βήμα οδηγίες και μάσκες (Print screens) του προγράμματος που βοηθούν τη γρήγορη εκμάθηση.
Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία