Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Ασφάλεια Δεδομένων

Ασφάλεια δεδομένων

Η εγκατάσταση της έκδοσης PREMIUM του Μεσιτικού συστήματος e-agents, γίνεται στο μεσιτικό σας γραφείο  και υπεύθυνος για την ασφάλεια και τα back-up των δεδομένων σας, είσαστε εσείς. Σας παρέχουμε συμβουλές και οδηγίες για να εξασφαλίσετε την μέγιστη προστασία και τη συχνότητα των αντιγράφων των δεδομένων σας.

Η εγκατάσταση των εκδόσεων STANDARD και PROFESSIONAL του Μεσιτικού συστήματος e-agents, γίνεται σε Servers που διαθέτει η Εταιρεία μας, σε ένα από τα μεγαλύτερα Data Centers στη Γερμανία.

Η Εταιρία μας, διαθέτει μία Φάρμα από Servers για την εξυπηρέτηση των πελατών της για τη  Φιλοξενία Ιστοσελίδων τους και των και εφαρμογών τους (Hosting).

Το Data Center που συνεργαζόμαστε, παρέχει σε εμάς και κατά συνέπεια και σε εσάς, τις πιο ασφαλείς μεθόδους, διαδικασίες, προγράμματα και συστήματα για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους. Αυτές οι υπηρεσίες ξεπερνούν τις δυνατότητες για ασφάλεια που σας παρέχει η ασφάλεια ενός «Router» που έχετε στο Γραφείο ή στο σπίτι σας.

Επιπλέον, τα προγράμματα μας και οι Βάσεις των δεδομένων μας, ενσωματώνουν διαδικασίες κρυπτογράφησης δεδομένων (encryption). Παρέχουμε, επίσης, πολλαπλά συστήματα back-up και συστήματα προστασίας από ιούς (advanced virus scanners).

Για κάθε έναν από τους Servers μας, υπάρχει ο αντίστοιχος back-up Server και λαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα των δεδομένων.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία