Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Πώς να κερδίσετε (Bonus Program)

Πώς να κερδίσετε (Bonus Program)

Όλοι μας συνηθίζουμε να προτείνουμε σε άλλους, προϊόντα ή/και υπηρεσίες επαγγελματιών, για τα οποία έχουμε διαμορφώσει μία καλή άποψη και είμαστε ευχαριστημένοι.
Κάθε επαγγελματίας Μεσίτης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία του e-agents, έχει αποκτήσει την απαραίτητη γνώση και έχει κατανοήσει τα οφέλη που προκύπτουν από τη χρήση της,  του προσφέρεται η  ευκαιρία να  την  χρησιμοποιεί εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Πώς επιτυγχάνεται:

Για κάθε γνωστό συνάδελφο σας, στον οποίο  γνωστοποιείται και προτείνεται  τη χρήση της τεχνολογίας e-agents, κερδίζετε ένα Bonus που ισοδυναμεί σε 5% έκπτωση στο ποσό της μηνιαίας συνδρομής του Ετήσιου Συμβολαίου σας!!!

Η παροχή του Bonus, δεν σταματά ακόμη και όταν το κόστος της συνολικής χρέωσης, καλυφθεί πλήρως, από τον αριθμό των συστάσεων.

Συνεχίστε και κερδίστε!!!

Μπορείτε να κερδίζετε χρήματα συνεχίζοντας, τη σύσταση  της τεχνολογίας e-agents γιατί γνωρίζετε πραγματικά το τι προτείνετε αφού τις χρησιμοποιείτε!!!

Κερδίστε περισσότερα!!!

Πέρα από τη δυναμική των συστάσεων, σας προσφέρονται περισσότεροι τρόποι να κερδίζετε χρήματα. Αν έχετε κάποια ιστοσελίδα και επιθυμείτε να τοποθετήσετε σε κάποιο σημείο της ένα banner για την τεχνολογία e-agents, θα σας πληρώνουμε ένα ποσό, κάθε φορά, που ένας επισκέπτης έρχεται από τη δική σας Ιστοσελίδα, στην ιστοσελίδα του www.e-agents.gr

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα  σχετικά με όλους τους τρόπους που μπορείτε να συνεργασθείτε με το e-agents, έτσι ώστε, να τις χρησιμοποιείτε  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και  να κερδίζετε περισσότερα, επικοινωνήστε μαζί μας- 210-9345586

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία