Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Γέφυρες

16 Γέφυρες διασύνδεσης

Συνεργαζόμαστε με τις 16 μεγαλύτερες και τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals) οι οποίες διαθέτουν την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα για να ανεβάζετε χωρίς να διπλο καταχωρείτε, άμεσα, τα ακίνητά σας από το Μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM.
Αξίζει να επισημανθεί ότι, δεν είναι μόνο η διαδικασία του ανεβάσματος των ακινήτων σας που σας γλυτώνει απίστευτο χρόνο, αλλά και ο χρόνος που γλιτώνετε για τις εκάστοτε αλλαγές και ενημερώσεις που θέλετε να κάνετε αφού έχετε ανεβάσει τα ακίνητα σας.
Ενημέρωση μπορείτε να κάνετε, ακόμη και σε ένα μόνο ακίνητο π.χ αλλαγή στην τιμή του και να ενημερώσετε όλες τις ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals) για το συγκεκριμένο ακίνητο χωρίς να χρειάζεστε να ανεβάσετε όλο το αρχείο των ακινήτων σας προκειμένου να ενημερωθούν τα Real Estate Portals.

Συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals)

 
 
   
 
 

 Τι ισχύει για τις Γέφυρες

Είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε ότι, η υπηρεσία που σας παρέχουμε καλύπτει την διευκόλυνσή σας, να προβάλετε και να διαφημίσετε τα ακίνητά σας και να κάνετε αλλαγές και ενημερώσεις στα ακίνητά σας, οποτεδήποτε τούτο είναι αναγκαίο, γλυτώνοντας με αυτό το τρόπο πολύτιμο χρόνο.

Σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει, την Δωρεάν προβολή και διαφήμιση των ακινήτων σας, στα Real Estate Portals με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Σε κάποια από αυτά τα Real Estate Portals, η δημοσίευση των ακινήτων σας είναι Δωρεάν και σε κάποια από αυτά με πληρωμή.

Επι πλέον, όλα τα Real Estate Portals παρέχουν, επι πληρωμή, τη δυνατότητα να εμφανίζονται τα ακίνητά σας πρώτα στα αποτελέσματα σε κάθε αναζήτηση ανάλογα με το διαφημιστικό πακέτο που έχετε μαζί τους συμφωνήσει.

Περισσότερες πληροφορίες, για τα παρεχόμενα διαφημιστικά προγράμματα που παρέχει το κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα Real Estate Portals, θα μάθετε επικοινωνώντας μαζί τους.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία