Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Συχνές Ερωτήσεις - FAQ

return to topΠου γίνεται η εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος?

Αν επιλέξετε το πακέτο Premium που περιέχει την πλήρη έκδοση του προγράμματος, η εγκατάσταση του προγράμματος γίνεται στο Γραφείο σας σε δικό σας Ηλεκτρονικό Υπολογιστή. Αν επιλέξετε το πακέτο Professional η εγκατάσταση του προγράμματος γίνεται σε Server του e-agents και φιλοξενείται εκεί μαζί με την Ιστοσελίδα σας.

return to topΠου αποθηκεύονται τα δεδομένα μου?

Στη περίπτωση που η εγκατάσταση γίνεται στο Γραφείο σας, τα δεδομένα σας αποθηκεύεται στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας. Στη περίπτωση που η εγκατάσταση γίνεται σε Server του e-agents τα δεδομένα σας αποθηκεύονται στον σκληρό δίσκο του Server του e-agents. Στην πρώτη περίπτωση υπεύθυνοι για καθημερινό back –up των δεδομένων σας είστε εσείς ενώ στην δεύτερη περίπτωση υπεύθυνοι για back –up είναι η Εταιρεία μας.

return to topΠως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι τα δεδομένα μου είναι ασφαλή?

Η φιλοξενία του μεσιτικού προγράμματος και της Ιστοσελίδας σε Server του e-agents που βρίσκεται σε ένα Data Center και η αποθήκευση των δεδομένων σας εκεί , είναι πολύ πιο ασφαλή από την αποθήκευση των δεδομένων σας σε σκληρό δίσκο του δικού σας υπολογιστή. Ο λόγος είναι ότι οι Εταιρείες που φιλοξενούν Εταιρικούς Υπολογιστές (Server) (π.χ Forthnet, Otenet, HOL κ.α) έχουν πολύ πιο ασφαλείς μεθόδους, διαδικασίες , προγράμματα και συστήματα για την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών τους από τις δυνατότητες που σας παρέχει η ασφάλεια ενός «Router» που έχετε στο Γραφείο ή στο σπίτι σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε καθημερινά να εξάγετε τα δεδομένα σας και στον προσωπικό σας υπολογιστή.

return to topΤι διαφορές έχει το μεσιτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνεται στο Premium πακέτο?

Η βασική διαφορά είναι ότι περιλαμβάνει, την ενότητα marketing, που σας παρέχει μοναδικές δυνατότητες για να μαρκετάρετε τα ακίνητα σας, να υιοθετήσετε μηχανισμούς αυτόματης ενημέρωσης και ειδοποίησης υποψήφιων αγοραστών, συνεργατών, ιδιοκτητών ακινήτων με e-mail & SMS alerts. Περιλαμβάνει, επίσης, τον campaigner, ένα μοναδικό επικοινωνιακό εργαλείο για Direct marketing, προβολή και γνωστοποίηση των μεσιτικών σας υπηρεσιών, για δημόσιες σχέσεις και πολλά άλλα. Προσφέρει, επίσης, περισσότερες δυνατότητες προσαρμογής στα μέτρα σας, με την καταχώρηση δικών σας τιμών στις φόρμες καταχώρησης δεδομένων.

return to topΠου και Πώς γίνεται η εκπαίδευση του μεσιτικού προγράμματος?

Παρέχονται 4 ώρες εκπαίδευσης και προσφέρονται με δύο τρόπους: Είτε με συγκεκριμένο ραντεβού στα Γραφεία της Εταιρείας μας είτε απομακρυσμένα με την αποστολή ενός συγκεκριμένου e-mail, όπου ακολουθώντας μία οδηγία, μπορείτε και βλέπετε στην οθόνη σας την παρουσίαση του προγράμματος. Ο συνεργάτης του τμήματος εκπαίδευσης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε και να μάθετε να χειρίζεσθε το μεσιτικό πρόγραμμα αποτελεσματικά. Μετά την εκπαίδευση μπορείτε να τηλεφωνείτε οποτεδήποτε είναι αναγκαίο, για να σας προσφέρεται οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεσθε και να σας επιλύονται οι τυχόν απορίες σας.

return to topΠαρέχεται εγχειρίδιο χρήσης της εφαρμογής?

Ένα πλήρες εγχειρίδιο χρήσης σε ηλεκτρονική μορφή που περιλαμβάνει , βήμα - βήμα οδηγίες, με τις «μάσκες» του μεσιτικού προγράμματος και κατανοητά κείμενα θα σας βοηθήσει να μάθετε γρήγορα το μεσιτικό σας πρόγραμμα. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να τηλεφωνείτε για την επίλυση των αποριών σας. Επί πλέον, η Εταιρεία μας , διοργανώνει Ημερίδες ενημέρωσης και εκπαίδευσης στα γραφεία της σε τακτά χρονικά διαστήματα στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, για να εμβαθύνετε στην εκμάθηση του μεσιτικού προγράμματος. Για την διοργάνωση των Ημερίδων, θα ενημερώνεστε ένα μήνα πριν, με ειδικό newsletter που θα σας αποστέλλεται.

return to topΠόσες άδειες χρήσης του μεσιτικού προγράμματος αποκτώ?

Αν επιλέξετε το πακέτο Premium που περιέχει την πλήρη έκδοση του προγράμματος, σας παρέχονται 6 άδειες χρήσης για εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν επιλέξετε το πακέτο Professional σας παρέχεται 1 άδεια χρήσης.

return to topΜπορώ να έχω αν χρειασθώ περισσότερες άδειες χρήσης, ποια είναι η επιπλέον χρέωση?

Φυσικά και μπορείτε να αποκτάτε, άμεσα, όσες επί πλέον άδειες χρήσης επιθυμείτε και σας χρειάζονται βάσει των μελλοντικών αναγκών σας, ανεξάρτητα αν έχετε το πακέτο Professional ή το πακέτο Premium. Η επιπλέον χρέωση, για κάθε επιπλέον άδεια χρήσης του μεσιτικού προγράμματος, είναι 20 ευρώ/μήνα, επιπρόσθετα, στην τιμή του πακέτου που έχετε.

return to topΕίναι απαραίτητη η σύνδεση με το Internet?

Αν έχετε επιλέξει, το πακέτο Premium που περιέχει την πλήρη έκδοση του προγράμματος, η εγκατάσταση του προγράμματος γίνεται στο Γραφείο σας σε δικό σας Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, οπότε δεν χρειάζεσθε σύνδεση Internet μέσα στο Γραφείο σας για να χρησιμοποιείτε το μεσιτικό πρόγραμμα. Λειτουργεί όπως ακριβώς λειτουργούν όλα τα υπόλοιπα προγράμματα που χρησιμοποιείτε. Αν επιλέξετε το πακέτο Professional η εγκατάσταση του προγράμματος γίνεται σε Server του e-agents. Σε αυτή την περίπτωση η σύνδεση με το Internet για τη χρήση του μεσιτικού προγράμματος είναι απαραίτητη.

return to topΜπορώ να έχω το δικό μου domain name για την ιστοσελίδα μου?

Οι ιστοσελίδες δημιουργούνται σαν sub-domain του www.e-agents.biz. Μπορείτε όμως να έχετε το δικό σας domain name και να γίνεται «re-direct» στην διεύθυνση του e-agents.biz εκεί, δηλαδή, που φιλοξενείται η Ιστοσελίδα σας.

return to topΤι επιλογές μου παρέχονται για την ιστοσελίδα μου?

Μπορείτε να προσθέτετε τα δικά σας κείμενα και να αλλάζετε οποιαδήποτε στιγμή. Μπορείτε να προσθέτετε το Logo του Γραφείου σας και τα στοιχεία σας και να αλλάζετε οποιαδήποτε στιγμή. Η ιστοσελίδα δημιουργείται από εσάς ακολουθώντας τα βήματα ενός οδηγού αμέσως μετά την επιλογή του «προτύπου» που επιθυμείται. Θα πρέπει να έχετε έτοιμα τα κείμενα, το Logo του γραφείου σας. Η εμφάνιση της, στο Διαδίκτυο (Inetrnet), γίνεται άμεσα. Η ιστοσελίδα σας ενσωματώνει «Μηχανή αναζήτησης» ακινήτων, «παρουσίαση των αποτελεσμάτων» μετά την αναζήτηση, Καρτέλα ακινήτου κ.α

return to topΤι γίνεται, αν επιθυμώ να έχω μία πιο πλήρη ιστοσελίδα με δικές μου ιδιαιτερότητες?

Η δημιουργία της ιστοσελίδας σας, γίνεται μέσα από την επιλογή ενός προτύπου από τα 7 πρότυπα (templates) ιστοσελίδων που σας παρέχονται. Μία από τις δραστηριότητες της εταιρείας μας, είναι η «σχεδίαση και φιλοξενία» μεσιτικών ιστοσελίδων. Μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς οποιαδήποτε Ιστοσελίδα επιθυμείτε και να είναι πλήρως συνδεδεμένη με το μεσιτικό σας πρόγραμμα. Αυτές οι περιπτώσεις υλοποιούνται με μία ιδιαίτερη συμφωνία βάσει των αναγκών σας. Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε.

return to topΜπορώ να συνδέσω μία δική μου υπάρχουσα ιστοσελίδα με το μεσιτικό πρόγραμμα?

Χρειάζεται να γίνουν αρκετές αντιστοιχίσεις «πεδίων» και των «περιοχών» για να ανεβαίνουν τα ακίνητα σας αξιόπιστα. Χρειάζεται να εμπλακεί ο συνεργάτης που σας έχει δημιουργήσει την Ιστοσελίδα σας και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον εισαγωγής των ακινήτων σας στην ιστοσελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

return to topΜπορώ να ανεβάζω ακίνητα σε περισσότερες από μία Ιστοσελίδες μου?

Ναι. Μπορείτε να ανεβάζετε τα ακίνητα σας σε πολλές δικές σας Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων και σε πολλαπλά Portals αγγελιών ακινήτων που συνδέετε η Εταιρεία μας. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε περισσότερα για τις ιστοσελίδες σας και σίγουρα χρειάζεται και ο συνεργάτης που τις έχει δημιουργήσει.

return to topΑπό ποιο πακέτο είναι καλύτερα να αρχίσω?

Εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Το πακέτο Standard είναι χρήσιμο και απαραίτητο σε όλους επειδή καλύπτει τις ανάγκες προβολής και διαφήμισης των ακινήτων σας στις πιο γνωστές ιστοσελίδες (Portals) αγγελιών ακινήτων. Το πακέτο Professional, έχει σχεδιασθεί για να καλύψει τις ανάγκες μικρών μεσιτικών γραφείων και ελεύθερων επαγγελματιών που εργάζονται από το σπίτι τους και επιθυμούν να έχουν όλα τα εργαλεία που τους είναι απαραίτητα ,για να είναι αποτελεσματικοί. Το πακέτο Premium, έχει σχεδιασθεί για να καλύψει τις ανάγκες Μεσιτικών Γραφείων που έχουν αρκετούς συνεργάτες-μεσίτες και επιθυμούν να χρησιμοποιούν ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα για να συνεργάζονται μεταξύ τους και για να έχουν στη διάθεσή τους όλα τα σύγχρονα εργαλεία marketing. Σε κάθε περίπτωση τίποτα δεν εμποδίζει ένα επαγγελματία μεσίτη που εργάζεται από το σπίτι του να έχει το πακέτο Premium.

return to topΠόσος χρόνος απαιτείται από την εγγραφή μου μέχρι να αποκτήσω το πακέτο της επιλογής μου?

Μετά την εγγραφή σας και την πληρωμή του πακέτου της επιλογής σας, σας αποστέλλονται άμεσα οι κωδικοί πρόσβασης και οι οδηγίες που σας είναι απαραίτητες για να χρησιμοποιήσετε άμεσα το σύστημα και να δημιουργήστε την εταιρική σας ιστοσελίδα.

return to topΠόσοι διαφορετικοί τρόποι πληρωμής παρέχονται?

Παρέχονται οι εξής εναλλακτικού τρόποι πληρωμής: 1) Μέσω Paypal 2) Μέσω πιστωτικής κάρτας από την Ιστοσελίδα του e-agents 3) Με πληρωμή με πιστωτική κάρτα στα Γραφεία της Εταιρείας μας, ή 4) με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στο Τραπεζικό λογαριασμό της Εταιρείας μας.

return to topΠοιο είναι το μικρότερο χρονικό διάστημα που μπορώ να εγγραφώ?

Για οποιοδήποτε πακέτο, το μικρότερο χρονικό διάστημα που μπορείτε να εγγραφείτε, είναι το εξάμηνο. Ανάλογα με το πακέτο της επιλογής σας, θα πρέπει να καταβάλλεται το μηνιαίο κόστος του πακέτου, τουλάχιστον, για την διάρκεια ενός εξαμήνου. Η ανανέωση της συνδρομής σας, θα γίνεται αυτόματα, με την καταβολή του αντίστοιχου εξαμηνιαίου ποσού.

return to topΜπορώ να αναβαθμίσω το πακέτο της επιλογής μου?

Η αναβάθμιση από το ένα πακέτο στο άλλο γίνεται άμεσα με την εγγραφή σας και την καταβολή της οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτει στην χρέωση. Άμεσα αποκτάτε, όλες τις επιπλέον δυνατότητες και εργαλεία, που προσφέρονται στο νέο πακέτο που επιλέξατε. Σας προσφέρεται, η απαραίτητη εκπαίδευση και η υποστήριξη, για να εξοικειωθείτε και να τις χρησιμοποιήσετε.

return to topΤι γίνεται, αν αποφασίσω να διακόψω και θέλω να επανεγγαφώ αργότερα πάλι?

Αν διακόψετε για ένα χρονικό διάστημα και θέλετε να εγγραφείτε και πάλι, θα πρέπει να καταβάλλεται το ποσό των 59 ευρώ σαν κόστος επανασύνδεσης . Ο λόγος είναι ότι ο καθένας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιο πακέτο (κυρίως στο Standard) για να ανεβάσει όλα τα ακίνητα του, σε όλα τα παρεχόμενα Portals αγγελιών ακινήτων, να διακόψει και να επανεγγράφετε κάθε φορά που έχει αρκετά νέα ακίνητα και πρέπει να τα ανεβάσει για να τα διαφημίσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις δημιουργείται για την εταιρεία μας ένα κόστος επιπρόσθετης διαχείρισης.

return to topΤι γίνεται, αν δεν καταβάλλω το ποσό πληρωμής για την συνέχιση του πακέτου μου?

Σε περίπτωση που δεν καταβάλλεται το ποσό πληρωμής για την ανανέωση της παροχής των υπηρεσιών του πακέτου της επιλογής σας, οι παροχές των υπηρεσιών που σας παρέχονται θα διακοπούν, αν δεν ανταποκριθείτε, μετά από δύο ενημερωτικές επιστολές που θα σας αποσταλούν. Η Εταιρεία μας, σας παρέχει το δικαίωμα της εξαγωγής όλων των δεδομένων σας, σε Excel, Word, PDF,και σε csv αρχεία, έτσι ώστε, να μπορείτε να τα έχετε διαθέσιμα και να συνεχίσετε με ένα νέο τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας.

return to topΑλήθεια με συμφέρει να εγγραφώ ή να αγοράσω ένα Μεσιτικό πρόγραμμα ?

Αγοράζοντας ένα μεσιτικό πρόγραμμα, θα πληρώσετε το εφάπαξ κόστος για να το αποκτήσετε, περίπου 1.500€-2.000€. θα πληρώνετε το «Ετήσιο Συμβόλαιο υποστήριξης και Αναβάθμισης» του μεσιτικού προγράμματος, περίπου 250€ - 350€. Αν δημιουργήσετε μια Ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων, θα πληρώσετε το εφάπαξ κόστος για τη δημιουργία της, περίπου 2.000€ - 3.000€ και θα πληρώνετε το «Ετήσιο Συμβόλαιο» για τη Φιλοξενία της , περίπου 250€ - 350€. Άρα, θα χρειασθείτε ένα εφάπαξ αρχικό κόστος, 5.000 Ευρώ και 700 Ευρώ, θα πρέπει να καταβάλλεται «Ετησίως» για την υποστήριξη και αναβάθμιση του μεσιτικού προγράμματος και της Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Σε αυτά, δεν υπολογίστηκε, το κόστος της δημιουργίας extra εκτυπώσεων, το επιπρόσθετο κόστος εκπαίδευσης που τυχόν χρειασθείτε, οι επισκέψεις τεχνικών για τον Η/Υ σας , η πιθανή αγορά νέου Η/Υ και το κόστος πολλών άλλων υπηρεσιών που θα χρειασθείτε. Για να ανεβάζετε τα ακίνητα σας σε πολλαπλές Ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων χρειάζεστε πολύ χρόνο ή να πληρώνετε extra τη Γραμματέα σας. Θα πρέπει λοιπόν να δείτε τα πλεονεκτήματα που σας προσφέρει η κάθε μία επιλογή. Σκεφθείτε το!!!

return to topΗ αποστολή SMS και e-fax είναι δωρεάν?

Για τη αποστολή SMS και e-Fax, το e-agenets, συνεργάζεται με την Εταιρεία www.bulksms.gr και την Εταιρεία ww.viva.gr. Η προμήθεια, 1.000 SMS κοστίζει περίπου 65€ με το ΦΠΑ και η αγορά πόντων για την αποστολή fax μέσα από το μεσιτικό σας πρόγραμμα 0,019€/λεπτό πρός σταθερά σε Ελλάδα (για τις υπηρεσίες e-fax χρεώνεστε με 1.5€/μήνα επιπλέον για την απόκτηση Viva τηλεφωνικού αριθμού)

return to topΥπάρχουν κάποιες άλλες χρεώσεις που πρέπει να γνωρίζω?

Δεν υπάρχει καμία επί πλέον χρέωση, πέρα από την τιμή/μήνα που πρέπει να καταβάλλεται ανάλογα με το πακέτο της επιλογής σας. Το e-agents, θα επιδιώκει και θα εμπλουτίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, το μεσιτικό προγράμματα, τα εργαλεία marketing τα πρότυπα των ιστοσελίδων. Θα συνεργάζεται με όλα και περισσότερα Portals αγγελιών ακινήτων, για να σας προσφέρει τις δυνατότητες, να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα σας χωρίς να αυξάνει το κόστος για την παροχή όλων των νέων χαρακτηριστικών και υπηρεσιών που θα προσφέρει μελλοντικά.

return to topΠως μπορώ να εγγραφώ?

Για να εγγραφείτε, συμπληρώστε την «Φόρμα εγγραφής», κάνοντας «κλικ» στο «Εγγραφή» στην αρχική σελίδα. Ακολουθείστε όλα τα βήματα για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Άμεσα θα λάβετε στο e-mail σας τους κωδικούς πρόσβασης και το πλήρες εγχειρίδιο οδηγιών. Με τη λήψη του αιτήματος σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

return to topΠοιές είναι οι τεχνικές προδιαγραφές για να εγκαταστήσω την εφαρμογή ProducerCRM στο γραφείο μου?

Για την έκδοση Premium υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής ProducerCRM στο γραφείο του πελάτη. 
Οι Ελάχιστες απαιτήσεις για να είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής ProducerCRM σε Η/Υ στο Μεσιτικό σας Γραφείο
είναι:

Hardware
i5 ή i7 ή πιο γρήγορο επεξεργαστή
8GB (προτεινόμενο 16GB) μνήμη – RAM

Software
Windows 7  ή Windows 10 (προτεινόμενη έκδοση και στις τρεις εκδόσεις 64bit Professional)
IIS (Internet Information Services)
Microsoft .Net 4.5 και πάνω
Microsoft SQL 2008 ή 2012 Standard/Express

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία