Δωρεάν Παρουσίαση: 210-9345586
Greek English   

Βασικά χαρακτηριστικά Μεσιτικού προγράμματος

Σύνδεση με το Microsoft Office

>Microsoft Outlook plug-in

Κερδίστε χρόνο και αξιοπιστία στα δεδομένα σας αποφεύγοντας τις διπλο-καταχωρήσεις.

Η σύνδεση του Μεσιτικού Πρόγραμματος, producerCRM, με το Microsoft Outlook, σας επιτρέπει να εισάγετε από το Outlook, όλες τις καταχωρημένες επαφές σας, τα ραντεβού σας, τις εργασίες και όλα τα e-mail σας.

Το σημαντικό είναι ότι με την εισαγωγή από το Outlook, όλες οι εργασίες σας, τα ραντεβού σας και όλα τα e-mail σας, συνδέονται αυτόματα στην καρτέλα της επαφής στο producerCRM.

>Microsoft Word plug-in

Δημιουργήστε εύκολα και απλά οποιοδήποτε έντυπο και μετατρέψτε το Πρότυπο (template) για να συμπληρώνετε και να αποστέλλεται αυτόματα με e-mail ή να εκτυπώνετε ή να μετατρέπετε σε pdf αρχείο και να αποστέλλετε σαν συνημμένο με e-mail. Εγκαταστήστε το plug-in που συνδέει το Μεσιτικό Πρόγραμμα, producerCRM με το Microsoft Word και αποκτήστε πρόσβαση σε όλα τα πεδία του producerCRM τα οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε σαν Πεδία συγχώνευσης (merge fields) για να δημιουργήσετε οποιοδήποτε έντυπο σας ενδιαφέρει π.χ Μεσιτικές εντολές, προφίλ Γραφείου κ.α

Συνδέσεις/συγχρονισμός με τη Google

>Σύνδεση με το Ημερολόγιο της Google - Google Calendar Connector

‘Ολες οι ενέργειες που καταχωρείται στο Μεσιτικό Πρόγραμμα, producerCRM, μπορούν να συγχρονίζονται και να απεικονίζονται στο Ημερολόγιο της Google.Ο τρόπος του συγχρονισμού παρέχεται με ευελιξία, έτσι ώστε εσείς να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνεται αυτός ο συγχρονισμός.‘Ολες οι ενέργειες που καταχωρείται στο Μεσιτικό Πρόγραμμα, producerCRM, μπορούν να συγχρονίζονται και να απεικονίζονται στο Ημερολόγιο της Google.Ο τρόπος του συγχρονισμού παρέχεται με ευελιξία, έτσι ώστε, εσείς να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνεται αυτός ο συγχρονισμός.

Δυο Τρόποι: Συνεχής συγχρονισμός όλων των ενεργειών που καταχωρείται, Συγχρονισμός με επιλογή των ενεργειών σας.

>Σύνδεση με τις Επαφές της Google - Google Contacts Connector

‘Ολες οι Επαφές/Πρόσωπα που καταχωρείται στο Μεσιτικό Πρόγραμμα, producerCRM, μπορούν να συγχρονίζονται και να απεικονίζονται στη Λίστα των Επαφών της Google.

Παρέχεται ευελιξία στον τρόπο που ο χρήστης επιθυμεί να γίνεται αυτός ο συγχρονισμός. ‘Ολες οι Επαφές που καταχωρείται στο Μεσιτικό Πρόγραμμα, producerCRM, μπορούν να συγχρονίζονται και να απεικονίζονται στη Λίστα των Επαφών της Google. Ο τρόπος του συγχρονισμού παρέχεται με ευελιξία, έτσι ώστε, εσείς να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνεται αυτός ο συγχρονισμός.

Δυο Τρόποι: Συνεχής συγχρονισμός όλων των Επαφών που καταχωρείται, Συγχρονισμός με επιλογή των επαφών σας.

Social Media

Βελτιώστε την επισκεψιμότητα της Εταιρικής ιστοσελίδας αγγελιών ακινήτων. Βρείτε υποψήφιους πελάτες. Κάντε έντονη την παρουσία σας στα χωρίς να χάνετε χρόνο.

>Σύνδεση με το Facebook

Δημιουργήστε το δικό σας Εταιρικό Facebook λογαριασμό, ακολουθώντας τις συμβουλές μας

To e-agents, σας παρέχει «Γέφυρα» με το Λογαριασμό σας στο Facebook, έτσι ώστε να ανεβάζετε (να ποστάρετε) τα ακίνητα σας από το Μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM με ένα «κλικ».

>Σύνδεση με το Twitter

Δημιουργήστε το δικό σας Εταιρικό Twiter λογαριασμό, ακολουθώντας τις συμβουλές μας

To e-agents, σας παρέχει «Γέφυρα» με το Λογαριασμό σας στο Twitter, έτσι ώστε να ανεβάζετε (να τουιτάρετε) τα ακίνητα σας από το Μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM με ένα «κλικ».

>YouTube Video

Βελτιώστε την παρουσίαση των ακινήτων σας στους υποψήφιους πελάτες σας με Βιντεοπαρουσιάσεις.

Δημιουργήστε το δικό σας Εταιρικό YouTube Channel, ακολουθώντας τις συμβουλές μας

 Aνεβάστε video των ακινήτων σας στο Εταιρικό σας YouTube Channel. Αποθηκεύστε το link κάθε video του ακινήτου σας στο Μεσιτικό Πρόγραμμα – producerCRM.Ανεβάστε τα video των ακινήτων σας, σε όσες από τις 16 συνεργαζόμενες ιστοσελίδες αγγελιών ακινήτων (Real Estate Portals), δέχονται video ακινήτων.

Facebook Website

Αποτελεσματική παρουσία στο Facebook, Διαφήμιση και Προώθηση των ακινήτων σας, Ανεύρεση υποψηφίων πελατών, Ενοποίηση όλων των Social media accounts

>Σελίδα στο Facebook

Δημιουργία εικαστικών Headers, Δομή και Τρόποι παρουσίασης, Αυτόματη σύνδεση με το Μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM

>Πλήρης Ιστοσελίδα αγγελιών ακινήτων ενσωματωμένη στο Facebook

Αναζήτηση ακινήτων από τους επισκέπτες της Σελίδας,Παρουσίαση όλων των ακινήτων σας, Λεπτομερής Καρτέλα κάθε ακινήτου με slide show και Χάρτη, Άμεση επικοινωνία των επισκεπτών μαζί σας, Ανέβασμα ακινήτων από το Μεσιτικό πρόγραμμα producerCRM

>Ενοποίηση όλων των Social media accounts στο Facebook

Ενοποίηση του λογαριασμού σας στο Twiter, Ενοποίηση του λογαριασμού σας στο youTube, Οι επισκέπτες σας μπορούν, άμεσα, να βλέπουν όλα τα twits και όλα video που έχετε αναρτήσει στο Εταιρικό σας YouTube Channel.

Πολλαπλές Γλώσσες

Μοναδικό. Ποτέ άλλοτε ένα Ελληνικό Μεσιτικό Πρόγραμμα δεν μπορούσε τα «μιλάει» 6 ξένες γλώσσες. Το Μεσιτικό Πρόγραμμα producerCRM, μεταφράσθηκε, εξ ολοκλήρου, στις παρακάτω έξι (6) γλώσσες.
 
Αγγλικά, Ρώσικα, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, και Κινέζικα

Το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρει:

τη δυνατότητα της δημιουργίας Εταιρικών Real Estate Ιστοσελίδων σε κάποιες ή σε όλες από τις παραπάνω γλώσσες επιθυμείται προκειμένου να προσδώσετε εξωστρέφεια στην ιστοσελίδα σας και να προκαλέσετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Τη δυνατότητα, αυτόματη μετάφρασης των δεδομένων σας και της αγγελίας του ακινήτου σας σε 6 διαφορετικές γλώσσες. Ανεβάζοντας τα ακίνητά σας από το Μεσιτικό Πρόγραμμα producerCRM στην Εταιρική σας ιστοσελίδα, οι μεταφράσεις όλων των στοιχείων που αφορούν τα ακίνητά σας, γίνονται αυτόματα.

e-mail & SMS marketing

Σας παρέχουμε ένα μοναδικό επικοινωνιακό εργαλείο, τον Campaigner, για να μπορείτε άμεσα χωρίς κανένα κόστος να κάνετε μαζικές αποστολές ενός ή περισσότερων ακινήτων σας σε υποψήφιους πελάτες επιλέγοντας τον τρόπο αποστολής που επιθυμείτε: e-mail, Fax, SMS

>Αυτόματες ενημερώσεις πελατών με e-mail & SMS

Ενεργοποιείστε τους μηχανισμούς αυτόματης ενημέρωσης που σας παρέχουμε για τους υποψηφίους πελάτες σας, για τους Ιδιοκτήτες των ακινήτων και για τους συνεργάτες του Μεσιτικού σας Γραφείου.

>Καταγράψτε τη ζήτηση του υποψήφιου πελάτης σας

Κάθε φορά που καταχωρείτε ένα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις απαιτήσεις του, το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης θα αποστέλλει συνεχώς ένα ειδικό newsletter του ακινήτου σας στον υποψήφιο πελάτη σας με e-mail ή εναλλακτικά ένα SMS με την αγγελία του νέου ακινήτου σας.

Reminders (Υπενθυμίσεις)

Mην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω. Είτε είστε στο Γραφείο σας είτε οπουδήποτε αλλού, το σύστημα αυτόματων υπενθυμίσεων, θα σας ενημερώσει στο e-mail σας ή στο Κινητό σας με SMS, για το τι έχετε να κάνετε το επόμενο διάστημα και δεν πρέπει να λησμονήσετε.

‘Ολες οι ενέργειες που καταχωρείται στο Μεσιτικό Πρόγραμμα, producerCRM, μπορούν να συνδεδθούν με υπενθυμίσεις για να ενημερώνεστε διαρκώς για τα καθήκοντά σας και τις υποχρεώσεις σας. Ο τρόπος του αυτοματισμού παρέχεται με ευελιξία, έτσι ώστε, εσείς να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε να γίνεται αυτός ο αυτοματισμός των υπενθυμίσεων.

Δυο Τρόποι: Αυτόματες υπενθυμίσεις για όλες τις ενέργειες που καταχωρείται ή με επιλογή των ενεργειών που επιθυμείται να λαμβάνετε υπενθυμίσεις.

Διαφημιστικά Έντυπα

Για να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και να τους ενημερώνετε για τα ακίνητά σας ή για οτιδήποτε άλλο επιθυμούν, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα Έντυπα για το marketing των ακινήτων σας, των υπηρεσιών σας και την ενημέρωση των υποψηφίων πελατών και Ιδιοκτητών. Περισσότερα από 50 έτοιμα λειτουργικά έντυπα στη διάθεσή σας. Η δημιουργία τους έχει βασισθεί στην εμπειρία των πελατών μας για να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους. Σας δημιουργούμε, οποιοδήποτε έντυπο, χρειάζεσθε Δωρεάν.

Αυτόματη δημιουργία αγγελίας

Μη χάνετε χρόνο. Καθώς καταχωρείτε το ακίνητο σας και βάσει των πεδίων που καταχωρείται ή επιλέγετε, το σύστημα αυτόματης δημιουργίας της αγγελίας του ακινήτου σας ενεργοποιείται και όχι μόνο δημιουργεί όλο το κείμενο της αγγελίας σας αλλά το μεταφράζει αυτόματα σε Αγγλικά, Ρώσικα, Κινέζικα, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Η μετάφραση όλης της ορολογίας των ακινήτων έχει γίνει από επαγγελματίες που είναι γνώστες του Real Estate terminology.

Πλατφόρμα συνεργασιών

Με την Πλατφόρμα συνεργασιών (Share platform) που σας παρέχει, το e-agents, καταχωρώντας τη ζήτηση του υποψήφιου πελάτη σας, μπορείτε άμεσα, χωρίς να χάνετε χρόνο, να δείτε τι ακίνητα διαθέτουν οι άλλοι συνάδελφοι σας που χρησιμοποιούν την τεχνολογία του e-agents και να τους αποστέλλετε, άμεσα, «Αιτήσεις για συνεργασία».

Κινητικότητα Χαρτοφυλακίου

>Κινητικότητα Επαφών

Bρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως:

Ποιοι από τους πελάτες σας δεν έχουν καθόλου «Ζητήσεις»?Σε ποιους από τους πελάτες σας δεν έχετε υποδείξει καθόλου «Ακίνητα»?Ποιοι από τις καταχωρημένες Επαφές, δεν έχουν καθόλου «Ζητήσεις» και στις οποίες δεν έχετε παρουσιάσει ποτέ κάποιο από τα ακίνητά σας?

και επίσης, Ποιοι από τους πελάτες σας έχουν «Ζητήσεις"

Σε ποιους από τους πελάτες σας έχετε υποδείξει «Ακίνητα»? Ποιοι (από τις καταχωρημένες Επαφές), έχουν «Ζητήσεις» και στις οποίες έχετε παρουσιάσει τουλάχιστον ένα από τα ακίνητά σας? Ποιοι (από τις καταχωρημένες Επαφές), σας έχουν δώσει «Προσφορά» για κάποιο από τα ακίνητά σας?

>Κινητικότητα Ακινήτων

Bρείτε απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως:Ποια από τα Ακίνητά σας δεν έχουν καθόλου «Ζητήσεις»?

Ποια από τα Ακίνητά σας δεν έχετε υποδείξει καθόλου σε «Υποψήφιους πελάτες»? Ποια από τα Ακίνητά σας δεν έχουν καθόλου «Ζητήσεις» και τα οποία, επίσης, δεν έχετε παρουσιάσει ποτέ σε «Υποψήφιους πελάτες»?

Και επίσης, Ποια από τα Ακίνητά σας έχουν «Ζητήσεις»?Ποια από τα Ακίνητά σας έχετε υποδείξει σε «Υποψήφιους πελάτες»? Ποια από τα Ακίνητά σας έχουν «Ζητήσεις» και τα οποία, επίσης, έχετε παρουσιάσει σε «Υποψήφιους πελάτες»? Για ποια από τα ακίνητά σας έχουν δώσει «Προσφορά» Υποψήφιοι Πελάτες.

Διαχείριση εγγράφων

Παρακολούθηση φακέλου ακινήτου και φακέλου Πελάτη.

Άμεση εισαγωγή εγγράφων (Συμβόλαια, μεσιτικές εντολές, τοπογραφικά κτλ) και σύνδεση με συγκεκριμένο ακίνητο και συγκεκριμένο Πελάτη. Γρήγορος εντοπισμός εγγράφων.

Αυτόματος έλεγχος διπλο-εγγραφών

Για την αξιοπιστία των Εταιρικών δεδομένων μπορείτε να ενεργοποιήσετε κριτήρια ελέγχου για την αποφυγή διπλο-καταχωρήσεων.

Άμεσος εντοπισμός Επαφών που είναι καταχωρημένες στο μεσιτικό πρόγραμμα τα εξής κριτήρια διπλο-εγγραφών: Όνομα επαφής, Τηλέφωνο, e-mail, Κινητό και fax. Επιλέξτε αν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε όλα τα Κριτήρια διπλο-εγγραφών ή κάποια από αυτά.

Τι να Επιλέξω Τιμές Εγγραφείτε Επικοινωνία