Σύγχρονη ιστοσελίδα

Υψηλή αισθητική – Λειτουργικότητα – Εμφατική επαγγελματική παρουσία

Οι τρόποι και τα media παρουσίασης των ακινήτων εξελίσσονται συνεχώς. Τα κριτήρια αξιολόγησης των επισκεπτών έχουν αλλάξει. Η επιτυχημένη επαγγελματική σας παρουσία στο διαδίκτυο εδραιώνει τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση στην δραστηριότητά σας. Η δημιουργία μίας σύγχρονης επαγγελματικής ιστοσελίδας Real Estate, για να είναι πετυχημένη, εξαρτάται από συγκεκριμένες παραμέτρους.

websites

Από τον σχεδιασμό της μέχρι και τη συντήρησή της

 • 1

  Οι απαιτήσεις σας

  Καθορισμός των στόχων και των επιθυμιών σας

 • 2

  Προσχέδια

  Σχεδιασμός και δημιουργία βασικού προσχέδιου

 • 3

  Συλλογή υλικού

  Συγκέντρωση εταιρικού υλικού (κείμενα, εικόνες, κλπ.)

 • 4

  Ανάπτυξη

  Ολοκλήρωση σχεδίασης και οριστικοποίηση περιεχομένου

 • 5

  Ολοκλήρωση

  Δημοσίευση, παρακολούθηση, συντήρηση

Στάδιο 1.

Καθορισμός των στόχων που θέλετε να επιτύχει η ιστοσελίδα σας

Είτε αυτοί είναι στόχοι - πωλήσεις είτε απλώς υψηλή επισκεψιμότητα - θα σας προσφέρουμε τις επιλογές, ώστε να τους πετύχετε.

Μελέτη του ανταγωνισμού. Οι ανταγωνιστές σας, αποτελούν άλλη μία παράμετρο την οποία θα πρέπει να μελετήσετε. Θα σας αποκαλύψουμε τον τύπο marketing των ανταγωνιστών σας, ώστε να εμφανίζεσθε στις υψηλότερες θέσεις.

1
Στάδιο 2.

Επιλογή και σχεδιασμός εικαστικού

Επιλογή από μεγάλη ποικιλία προτύπων ιστοσελίδων που σας αρέσουν και θα θέλατε και το δικό σας Real estate website να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά.

Η κατασκευή μίας ιστοσελίδας για το Real Estate και η διαμόρφωσή της δεν στοχεύουν μόνο στην άρτια τελική εικόνα (Website Design) που θα δει ο επισκέπτης, αλλά και στη δημιουργία μια ιστοσελίδας η οποία είναι ικανή να ανέβει σε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (Website SEO).

2
Στάδιο 3.

Συλλογή υλικού

Η ιστοσελίδα σας πρέπει να περιλαμβάνει απλά και κατανοητά κείμενα. Τα κείμενα αυτά θα πρέπει να διαθέτουν τις λέξεις-κλειδιά με τις οποίες θέλετε να εμφανίζεστε στην Google.

Η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας σε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (search engines), απαιτεί χρόνο και εξαρτάται από την ποιότητα των κειμένων και του υλικού που περιλαμβάνει.

3
Στάδιο 4.

Τελική ανάπτυξη και διαμόρφωση

Οι έμπειροι συνεργάτες μας, θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τα κείμενα και το φωτογραφικό υλικό που θα περιλαμβάνει η Ιστοσελίδα σας.

Θα σας συμβουλεύσουν στην τελική επιλογή όλων των λέξεων-κλειδιών και θα εφαρμόσουν σε όλη την έκταση της ιστοσελίδα σας τις κατάλληλες τεχνικές που θα εξασφαλίσουν τα μέγιστα αποτελέσματα στην εμφάνιση της ιστοσελίδας σας.

4
Στάδιο 5.

Ολοκλήρωση και δημοσίευση

Η ιστοσελίδα σας δεν θα εμφανισθεί άμεσα σε υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης (search engines). Η καθημερινή παρακολούθηση, οι συνεχείς μετρήσεις για την επισκεψιμότητά της, οι απαραίτητες παρεμβάσεις και η διαρκής συντήρησή της, θα την μετατρέψουν σε εύλογο χρονικό διάστημα σε ένα αποτελεσματικό εργαλείο για το Μεσιτικό σας Γραφείο.

Η καλή συνεργασία και η ποιοτική υποστήριξη των συνεργατών μας, αποτελεί εγγύηση για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία της ιστοσελίδας σας

5